E.S.K Wellness Massage & Hälsa
 

Oljebehandlingar

Regndroppsmassage

Här på E.S.K Wellnes i Falun så använder vi oss även utav regndroppstekniken som kombineras med lätt beröring med massage av fötter och rygg tillsammans med 8 - 10 st. eteriska oljor.  Det är en lugn skonsam behandling med kraften i eteriska oljor av högsta kvalitet från Young Living.
Tekniken kallas för ”Vita Flex och fjäderlätta strykningar” dels för att trigga & sprida ut oljorna. Lugnande och välgörande för både kropp och själ.
Behandlingen tar ca: 60 min och avslutas med en lugn avkopplande stund med en varm handduk.Nat (Neuro-Auricular technique) behandling
En behandling vid skallbasen, nacke och axlar som med lätta cirkulära rörelser och terapeutiska eteriska oljor får igång energierna i dina nervbanor.
Jag arbetar med att få det autonoma nervsystemet i balans.
Att arbeta med glasstaven på Locus coeruleus (LC) är som att öppna dörren, en inkörsport, till hjärnan.
Glasstaven stimulerar receptorerna. NAT stödjer nervsystemet och oljorna i NAT är så lugnande att många somnar.


Stressbuster

Känner du dig trött, stressad eller har ofta huvudvärk? Stress påverkar hela vårt system, och de vanligaste symtomen är trötthet, huvudvärk och muskelvärk.
Stress Buster är en skön avkopplande behandlingsteknik vid skallbasen och nacken.
Det är de eteriska terapuetiska oljorna som syresätter hjärnan, får igång blodomloppet och sänker stressnivån, allt för att skapa en bättre hälsa.
Det är en mjuk och lätt behandling av skallbas och nacke.